love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Thursday, 12 April 2012

please..~

awak sempurna di mata saya.. walaupun saya ni tak cukup sempurna dimata awak..
walaupun ada orang lebih baik daripada awak.. tapi dalam hati saya cuma kata awak yang lebih sempurna.. tapi saya berharap yang awak tak kan lupakan saya..
saya dah rancang semua tuk awak.. tapi saya tak nak segala impian saya semuanya musnah...
maybe betul orang kata jangan berharap sangat kan.. :) tapi saya bukan bergantung harap sangat..
tapi dari diri awak juga.. saya harap awak faham tentang perasaan saya pada awak.. maybe 5 bulan
pendek bagi awak kan.. :) tapi ni lah first time relationship saya kekal sampai hari ni..
saya tak kan rosak kan hubungan nih.. saya akan sentiasa jaga hati awak.. kalau orang lain cakap pun,mesti
dyorang cakap saya ni over sangat.. tapi dyorang tak faham perasaan saya dekat awak..
awak pun kadang2 cakap saya ni kecoh kan.. :) tapi its oke wak.. :) walau bagaimanapun awak..
awak tetap satu dalam hati saya.. :)
i need yOu NADYA.~

_harap2 dia baca lah rintihan hati aku ni. :)

4 comments:

  1. emm yla cyunk.. :)
    lpas niyh bb akn lebiy hrgai hbungan kite niyh :)
    bb thu b ta smpurna.. dan tq t0k sgale yg cyunk dh wt t0k hubngan niyh :)
    I LOVE YOU

    ReplyDelete
  2. emm yelah.. cyunk faham b marah cyunk kan..
    b ckup perfect pada mata cyunk!
    nape cakap mcm tuh?!
    cyunk ta suka b ckap mcm tuh.!
    pliz lah eh..

    ReplyDelete
  3. bb ta mrah cyunk p0n.. :)
    lau mrah2 t cepat tue :)

    ReplyDelete
  4. emm yelah tu b.. :)
    emm cyunk je yg na kena marah b
    kan.. :)

    ReplyDelete

hei thanks coz views and comment my blog.. ^_^