love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Tuesday, 6 December 2011

post title..~

i love you honey.. only you in my heart.~! ^_^) i'm so glad to know about you..

Wednesday, 30 November 2011

she..~


alaaa~! tak sama lah.. nak buat macam mana lagi eh.
muka awak pandang atas sikit, tapi saya buat muka awak
pandang bawah pula .. tu yang nampak lain~ :(
tak pe lah.. yang penting ada awak.. huhu.. :P
dah siap lukis kan nih.. hehe..~
harap yang terbaeklah..~ i'm happy now with you..~

Tuesday, 29 November 2011

i want to meet you~

sekarang dah happy .. huhu.. awak.. saya sayang awak sangat2 tau...~!
kalau awak nampak nih.. saya harap awak akan faham macam mana perasaan
saya pada awak.. terlalu sangat2 tau tak.. sukar untuk menoleh ke 
mana2 dugaan yg menimpa.. cehh~! berpuitis pula.. haha.. tapi memang macam
tu pun saya nih.. sayang sangat2 awak tahu ta.. :)
i love you (ILY) i need you (INY) i miss you (IMY) .. forever..~
but i want to meet you (iTMy) ..

Saturday, 26 November 2011

walaUpuN macAM tUh~

rajin dia nih.~ ^_^
selalu tolong mak dekat rumah, yelah walaupun dia kata memang itu lumrah perempuan. tapi bagi aku lain.. dia lebih daripada yang aku kenal sebelum nih.. yang sebelum nih punya lain.. sumenye kerje lepak! tahu nak makan jerk.! tapi dia ni  lain.. rajin, pandai, suka dengan cabaran, manje juga.. hehe aku suka.. sempurna akal.. kalau tak sempurna tak kan aku dengan dia! eh sial lah !.. tu yang sekarang aku sayang sangat.. dia suka berjalan juga.~ tapi selalunya, berjalan dengan family lah.. dengan member2 susah sikit nak janji..
ala la la.. aku suka pujuk dia masa dia tengah touching.. huhu.. manje nyeee.. hehe..
tapi kalau dia tengah bad mood memang aku kena jaga cara aku berbual.. huuuu.. carefully..
memang bahaya.. touching ada 2 jenis tau dalam diri dia.. huhu.. satu, jenis manje2.. hehe. aku suka layan.. hehe.. yang kedua pula.. nih yang kena jaga nih.. touching serious.. memang kena jaga betul2 hati dia.. huh =.='
kena always buat dia happy jerk.. tapi sebenarnya.. walau macam mana sekalipun dia nih.. dia tetap cweetty aku.. ^_^ aku akan jaga dia.. jaga dia sampai aku . . . . emm.. macam tuh lah..
aku tak kan kecewakan hati dia.. tak kan buat dia sedih hanya di sebabkan aku.. tak kan pernah..
kalau dia ada salah dengan aku, tak pe. aku maafkan dan aku akan betulkan keadaan nih..
aku tak nak dia yang tanggung salah tuh. tak pe2..
ni jelah sikit yang dapat aku lepaskan. hehe.. bye..~

eisH~! ape nIh~

vanilla twilight mengingatkan aku kepada diri dia.. aku kesunyian bila dia tak da..
terasa sepi kalau telefon tak berbunyi.. dah sering mendengar deringan telefon
yang menyatakan ada mesej baru masuk.. ^_^
hanya dirimu.. tulus cinta ku..
lagu vanilla twilight mesti mengingatkan aku dengan dia sebab dia suka dengan
cerita twilight.. ^_^
aku nak carikan dia barang lah.. tapi aku tak tahu nak cari barang ape..
cari baju? bag? kasut? seluar? tudung? baju kurung? angry birds?? haaa~ aku
tahu ape nak bagi.. aku bagi dia ape yang dia nak lah.. argghh~! tapi apenye??!
kalau makanan aku tahu lah.. coklat,kek.. memang itulah yang dia makan..
kelas betul cyunk aku nih. hek4.. baguslah.. aku nak bagi barang aku? eh tak boleh..
barang aku sumenye lelaki punya.. emm.. jap3.. ape yee..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- panjang betul nak fikir-fikir kan. tak pe2.. nanti aku tanya dia lah.. hek3.. bye ~

kiSaH~

26:11:2011 ... jam menunjukkan tepat 11:00 malam.. malam yang indah buat diri aku. hehe..
rasa seronok sangat malam nih.. ^_^) termenterai lah perjanjian di dalam hubungan aku nih..
perjanjian yang tiada jalan akhir dalam setiap perhubungan aku dengan dia.. :)
berjanji bahawa hubungan ini adalah selamanya..^_^)

itu lah yang ku impikan.~

tak lama. kita orang baru je lagi.. ^_^) tapi terasa seperti dah lama bersama. huhu. tapi memang itulah kebenaran nya. ^_^) hek4.. berkawan dalam dua bulan.. lepas tuh dua bulan lagi tuh kota orang dah berjanji dah pun.. ^_^) hehehe.. ini akan berkekalan selama-lamanyaaaaaaa!!!!!!!!... huhuhu.~

vanilla twilight~: vanilla twilight

vanilla twilight~: vanilla twilight: Owl City - Vanilla Twilight

itu lah pilihan aku.~

aku rasa aku dah jumpa dengan orang yang betul2 aku cari selama ni. seorang yang setia, yang jujur, ikhlas, baik, pandai, rajin, responsible, faithful. eh dah. hehe. emm.. ni lah orang yang aku cari selama ni. sekarang aku di pertemukan dengan dia. huhu ^_^) seronok rasanya.. aku akan sentiasa menjaga setiap hubungan ini. jangan risaulah.. segala apa yang ada semua nya untuk dia.. hek3. tak delah sampai macam tuh. alaaa lagi pun dia tak suka menyusahkan orang. aku suka dia. cara dia bagus. sepenuh hati. ^_^)

sowie B .~

maafkan saya cyunk.. saya kena delete semua tu. sebab ada perkara tertentu yang harus saya lakukan. tapi tak apa.. cyunk tetap di hati saya. cyunk jangan risau ye. kite kan dah janji kan?? saya pun dah janji kan?? saya tak kan memungkiri semua janji tu. jangan risau ye.. :) hanya cyunk yg satu dalam hati saya..
yang penting kita always happy and bahagia ye. :)

vanilla twilight

Owl City - Vanilla Twilight