love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Thursday, 25 July 2013

tercipta untuk ku. :)

satu favourite song untuk awak sayang. Menatap indahnya senyuman diwajahmu Membuatku terdiam dan terpaku Mengerti akan hadirnya citra terindah Bila kau peluk mesra tubuhku Banyak kata yang tak mampu Kuungkapkan kepada dirimu... Aku ingin engkau selalu Hadir dan temani aku Di setiap langkah yang menyakiniku Kau tercipta untukku Sepanjang hidupku Aku ingin engkau selalu Hadir dan temani aku Di setiap langkah yang menyakiniku Kau tercipta untukku Pasti waktu akan mampu Memanggil seluruh ragaku Ku ingin kau tahu ku selalu milikmu Yang mencintaimu Sepanjang hidupku..

Wednesday, 24 July 2013

nothing

hem.. kenapa aku perlu risau pasal dia sedangkan dia tak risau pasal aku. aku tak nak ganggu privacy dia. tapi kan.. aku rasa macam perlu lah. tak yah lah. tu hak dia nak buat ape je. tapi aku bf dia, bf je bukan laki dia pun. ah celaru lah kepala aku. biarlah dia nak buat apa pun. yg penting pandai2 dia lah nak jaga hati aku ni.

24 july 2013

1.04 PM _ hem.. sedih lah juga bila baca blog, status, bio dia. entah sampai bila dapat bertahan. aku pun tak tahu lah. pape pun benda tu dah berlaku dan sudah pun berlalu kan. so tak perlulah update pasal tu lagi. aku pun tak tahu lah nak cakap macam mana. kalau nak tanya kenapa buat macam tu nanti dia merajuk, dia sedih.. tapi aku nak tanya, nak tahu kenapa dengan dia. tu je. em. tape lah. pape pun aku anggap benda tu dah tade pape lagi, sebab aku dah pun lupakan segala masalah tu. tak perlulah kita bangkitkan semula. kalau awak baca ni, saya nak awak tahu kita sudah kembali mesra macam biasa kan? :) so tak perlulah nak bangkitkan benda yang tidak sepatutnya diceritakan dan perkara yang boleh memudaratkan hubungan kita. keduanya yang terlalu dirisaukan ialah, mengenai social ills. aku takut kalau dia senyap2 buat benda yang mengarut dan benda yang aku tak inginkan. jujur aku cakap, memang kalau nampak perempuan aku akan lari dari melihatnya. tapi apa boleh buatkan semua tu paayah nak elak. so aku buat tak layan. aku harap dia tak sosial sangatlah. sebab mengenai segala laman sosial ni aku dah malas nak amik tahu. cuma ada lah sikit2 stalker dia dekat laman acc dia tu. setakat ni tade lah masalah yang dia buat, macam menggatal chatting2 ke. memang tade lah. tapi kenapa aku ni tak boleh tengok dia dengan laki lain men komen ea? benci sial.! aku tak fahamlah. sebab tu lah aku dah malas nak online. nanti aku sakit hati dan terus nak marah macam orang bodoh. ape jenis bf lah aku ni. sekarang dah jarang online. dia je yang selalu online. tak mengapalah, apa yang aku tak nampak tu baguslah, tapi jangan sampai aku ternampak. memang lain jadinya. aku sebenarnya cuba merelakan dengan apa yang dia buat. tapi tak mampu, semua ni disebabkan rasa sayang dekat dia yang sangat kuatlah kan. selain tu adalah kerana ini lah hubungan yang terbaik sepanjang perkenalan aku dengan setiap perempuan hinggalah aku bertemu dengan dia dekat laman FACEBOOK.! Allah SWT menjadi saksi, facebook mark zuckkerberg jadi surat perjanjian kami untuk membolehkan kami bersama sentiasa. sebelum aku couple dengan dia ni, dia ni jenis yang mudah untuk berkenalan dengan lelaki. yelah setiap kali orang minta no fon, dia bagi dengan jayanyaaa! urhh. lemah sungguh aku melihatnya. hingga sekarang orang kacau dia, yelah effect daripada dia beri no fon dia tu lah sampai sekarang orang nak dia, tambah pula sekarang dia makin top, makin hot. so ramailah yang mendampingi dia. its oke lah, aku tak tahu nak cakap macam mana tentang tu so tahan jelahh. :') setakat ni, sampai sini jelah post aku tuk kisah luahan hati aku mengenai dia. aku harap dia faham. yang lepas tu jangan di kembalikan, yang dihadapan harus diteruskan. saya sayang awak sangat2. dan berharap awak akan menjadi yang terbaik untuk saya serta berharap awak jadi yang sah untuk saya. majulah kita demi masa depan yang ingin kita bina. love you manja. :)

Thursday, 4 July 2013

04/07/2013 10:58 AM

Tahniah kepada sweety aku yang kenit. Sebab telah lulus ujian memandu. Bukan mudah untuk lulus,macam2 perasaan ada. Tapi dia dapat atasinya juga setelah gagal semasa di awal pemanduan dan lulus di ujian yang kali kedua. ;) lepas ni boleh lah bawa sayang. :p hehe. Tapi itu semua tidak mungkin akan berlaku.