love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Thursday, 17 May 2012

kenapa lah macam nih..

aku mesti risau walaupun dy tu milik aku.. kenapa ea.. perasaan seseorang tu berubah bila2 masa je..
kalau perasaan dy brubah masa aku tengah bertengkar dengan dy.. mesti hancur perasaan aku nih..
mesti perasaan dy brubah tuk mengatakan macam2 perkara.. menyesal, kecewa, pasrah, redha n
semua lah yang ade.. kalau lah dy mula berubah dari saat tuh.. aku rasa hubungan aku dengan dy nih umpama kertas, melayang macam tu je bila kena tiup angin.. aku ingatkan melayang kena tiup angin kami makin erat, tapi makin berjauhan.. malahan kertas tuh koyak, dan aku dengan dy pun berakhir.. kenapa mesti kisah hidup aku dengan dy singkat.? aku tak berdoa untuk tu.. tak pernah berdoa untuk tu.. tapi aku sentiasa berdoa yg terbaik tuk hubungan nih.. untuk dy.. untuk dy.. untuk dy..! aku tahu aku nih bodoh.. tak pandai.. tambah pulak aku nih tak macam laki lain yg smart, hnsem, jaga maket, style, orang bandar.~! aku nih kampung tade ape..
sebab tu skarang dy makin tak layan aku.. buat macam tade ape.. kalau tak dulu, aku ta rply text dy je mcty dy tanya aku '' busy ke? '' '' ade keje ke? '' '' naty ta busy msj b ye '' .. dulu macam tuh. tapi skarang???
tak lagi macam tuh.. mybe dy menyesal jatuh hati dengan aku.. tapi kenapa aku tak nak lepas kan dy?
susah nak lepas kan.. memang kami baru dalam hubungan nih.. tapi aku nak kan hubungan nih selamanya..
aku dah janji macam2 tuk dy.. takan aku  nak hampakan.. aku memang takan pernah nak hampakan dy pun..!
tapi kenapa dy macam tuh? aku nih sape pada kau nadya?! kenapa aku rasa diri aku terabai??! aku tak sempurna, tapi aku nak kau terima aku dengan seadanya.. tapi skarang? semua tuh datang dari mulut je.. sedangkan hati tak pernah kata pape.. nampak sangat hanya aku yang rasa bende nih..
dulu aku tak macam nih.. dulu aku contact, text2 semua perempuan yang aku ade no fon dy.. tapi semenjak kau ade.. aku tak pernah contact langsung pun.. melainkan kau.. ape yang aku nak buat lagi? setia? aku dah setia sesetianya dengan kau.. jujur? aku dah buat sejujurnya tuk kau.. ikhlas? aku dah buat apa yang aku buat untuk kau dengan seikhlas hati aku.. kau nak aku curang? aku takan pernah buat kerja macam tuh..!
tapi kenapa aku beria2 sangat untuk dy ? aku tak faham lah.. aku nih batu tepi jalan nak pijak boleh,nak baling boleh.. tapi hati aku keras untuk tidak tinggalkan kau..! hanya nih relationship yang terkahir tuk aku.. takan ade lagi lepas nih..

Saturday, 5 May 2012

awak sweet.. :)

makin hari makin slow kan.. :) makin banyak dugaan. :) sy harap awak tak bosan dengan laki macam saya. :)
saya ta tau na wt ape lagi. :) emm.. pergi kedai, market, kedai kek, kedai coklat, pasar raya.. :) firstly
saya mesti cari coklat awak. :) mengingatkan saya tentang awak. :) sweet sangat. :) perubahan tentang
masa depan saya hanya dengan awak.. :)