love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Wednesday, 18 April 2012

mesti ta sanggup na baca kan

emm.. tak pernah berjumpa.. tak pernah bersemuka.. :) selama 5 bulan kut.. :) ntah lah tanya syg aku. :)
selama tu lah aku hanya berbual,chat2.. hanya dalam fon dengan internet.. :) kalau tak kerana facebook
mesti aku takan jumpa perempuan sabar macam dia.. :) dia lah satu2 nya orang yg banyak sabar dengan
karenah aku.. :) aku slalu buat dy sakit hati, dy still sabar.. aku slalu buat dy sedih,dy still sabar..
macam2 lah aku buat.. :) tapi dy tetap sabar je dengan aku.. :) aku dah minta maaf tapi aku buat lagi..
but dy tetap sabar dengan sikap aku.. :) syg minta maaf atas salah silap syg.. sy syg awk sgat2.. :)
walau jauh macam mana pun kita.. :) tapi hati kita sbenarnya dekat sangat awk. :) facebook lah jadi saksi segalanya.. :) Allah dah tentukan yg kita hanya akan bertemu dalam facebook sahaja. :) tiada tempat lain lagi yg akan membuatkan kita bertemu melainkan di laman ni.. :) dari situ saya cuba rapat dengan awak. :)
daripada awak ta suka saya, sekarang awak dah suka saya.. :) ini lah perkara paling indah dalam hidup saya. :) walaupun kadang kala perangai saya ni macam budak2.. tapi saya buat semua tu krana saya na
bermesra dengan awak, na buat awak happy, na bermanja2 dgan awak.. :) tapi mesti awak ta sedar
tentang tu kan? :) sebab yg awak nampak hanyalah sifat luaran saya semasa saya buat diri saya macam
budak2.. :) tapi hati saya awak masih belum ketahui.. :) hati saya bermacam2 perasaan ada untuk awak. :)
kadang2 kalau saya salah cakap dekat awak. hati saya mula lah risau, banyak kali fikir macam mana
nak selesaikan masalah ni.. :) tapi saya tengok awak relax je. :) beria2 ke saya ni? :) emm maaf lah wak..
sifat seorang lelaki nak buat teman hidup dy sentiasa ceria kadang kala macam budak2. tapi sbenarnya
dia berfikiran lebih matang. :) tape lah. lama kelamaan awak akan tahu macam mana hati saya, :)
hehe. maybe nampak kelakar sikit kan.. :) tapi memang perkara yang macam ni lah yang saya nak..
bahagian kahwin2 tu saya ta fikir kan sangat.. :-P sebab saya hanya memikirkan yang saya nak hidup
selamanya dengan awak sampai bila2.. :) kalau boleh sampai akhir hayat saya.. :) saya kenal awak
dari sekolah menengah.. tu pun masa hujung tahun.. saya dah na ambil spm dah pun. :) tapi nasib baik
saya sempat kenal dengan orang yang macam awak kan. :) sampailah saya habis spm dan tinggalkan
awak yang masih bersekolah.. :) kita berasingan sekarang. :) jauh dari pandangan mata.. :)
tapi pada hati saya hanya saya nampak awak. :)

emm.. dah lah.. kalau buat luahan hati aku
panjang2 pun bukan nya ada orang baca. ;) tapi aku nak dia yang baca.. :) tu pun kalau dia sanggup
nak baca karangan tentang dia ni.. :) kalau tak sanggup tak ape.. :)
yg penting saya nak awak tahu..

SAYA SYG AWAK SANGAT2..  :)

1 comment:

hei thanks coz views and comment my blog.. ^_^