love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Monday, 25 March 2013

25/3/13

12.45 pm_
Bangun pagi 7 stgah, dia dah text mcj. Layan sampai 12 tengah hari. Lepas tu ada kerja jap nak basuh motor. Dah lah tak tolong ayah, aku bukan apa. Bukan tanak tolong, tapi kerja pbs tak siap lagi. tu yang tak dapat nak tolong ayah. Bukan sengaja pun. Kepala serabut sangat! Macam2 benda nak kena buat. Dah lah pbs p.a tak habis buat, minggu depan naik skolah na kena hantar. Banyak nya perkara.! Tambah pulak minggu ni ada kerja kwin dekat rumah. Errr! Mesti banyak tangguh. Hari cuti ni pula ayah ajak tolong buat rumah, dah lah pagi sampai pukul 12 lepas tu sambung pukul 2 sampai pukul 7. Badan dah penat, malam mesti tertidur juga Dah telupa na buat pbs. Dugaan selalu macam ni ke? Tak pun ni first time aku laluinya, sebab semenjak masuk fom 6 ni aku rasa dah tade masa nak main2 nak buat kerja lain melainkan fokus study dan buat kerja yang diamanahkan. Tapi aku rasa serabut kepala, setiap petang pula pukul 4 dah kena turun padang. Bila aku cakap petang ni tak dapat datang sebab kena p skolah, bapak aku dah jeling and macam tak suka. Kalau macam tu baik aku kerja jelah, tayah sekolah atau sambung belajar tapi tolong bapak aku buat rumah. Eh tertekan leww.!

No comments:

Post a Comment

hei thanks coz views and comment my blog.. ^_^