love

keep this heart with you always as a reminder that i will always love you..

Wednesday, 25 January 2012

cyunk janji

bb.. ! hehe.. cyunk macam tak percaya lah kan.. hihi.. yelah.. bb punya mum terima cyunk dengan seikhlas hati.. hehe.. tapi belum ketahui keputusan ayah bb.. :( dah macam tunggu result pula kan.. hehe..
tapi tak apa.. cyunk tetap akan bersama dengan bb walau macam mana sekalipun.. :) cyunk tak kan buat bb
kecewa.. :) yang penting sekarang bb tumpukan pada pelajaran dulu ye cyg.. :) cyunk akan tunggu bb habis belajar dekat sini dan lepas tuh kita pergi sambung belajar sama2 oke.. :)
cyunk akan ikut bb kemana saja bb pergi.. cyunk nak kita tetap bersama dalam apa jua sekalipun.. :)
tapi apa yang penting sekarang ini ialah.. segala apa yang kita lakukan ni adalah untuk masa depan kita oke.. :)
cyunk nak kita sama2 hidup senang nanti.. :) tapi cyunk nak belajar dekat oversea.. :(
kalau bb boleh ikut.. cyunk nak bb ikut cyunk ye.. :)
tapi kalau cyunk tak dapat and bb je yang dapat.. macam mana bb? tape2.. cyunk boleh tunggu bb sampai bb tamat kan pelajaran.. :) cyunk tetap akan tunggu bb.. :) cyunk janji.. :) yang penting nanti, cyunk harap bb tak kan lupakan cyunk suatu hari nanti.. :) cyunk akan still berada dalam hati bb.. :) walau apa jua sekalipun kita akan tetap bersama.. :) cyunk nak bb bahagia suatu hari nanti.. :) cyunk caayang bb cgat2 tau.. :)
(:- *) mmmmuuuuaaaaaaahhhhhh~! hehe.. i love you so much.. ! only you in my heart..! :)

No comments:

Post a Comment

hei thanks coz views and comment my blog.. ^_^